Menu
A+ A A-

Κοινωνική δικτύωση εργαζομένων άνω των 50 ετών - εργοδοτών - κοινωνικών εταίρων

imagesΗ παρούσα ενότητα αποτελεί αφενός ένα σύγχρονο περιβάλλον κοινωνικοποίησης και ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων των χρηστών σχετικά με τα θέματα της διαχείρισης των ηλικιών και αφετέρου ένα χώρο αλληλεπίδρασης των κοινωνικών εταίρων με τους εργαζόμενους και τους εργοδότες. 

 

Με αυτή την ενότητα και τις εφαρμογές της κοινωνικής δικτύωσης, ευελπιστούμε στην ανάπτυξη πνεύματος συνεργατικής δημιουργίας και επικοινωνίας των νέων δρόμων εξέλιξης και ενίσχυσης των εργαζομένων άνω των 50 ετών.

 

Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών, η δημιουργία και η συντήρηση blog, όπου μπορεί ο κάθε χρήστης να δημοσιεύσει οτιδήποτε επιθυμεί, καθώς και η δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων μεταξύ των χρηστών, είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, είτε μέσω blog ή μέσω άλλης, ειδικά διαμορφωμένης περιοχής, όπου κάθε χρήστης θα μπορεί να ανεβάζει δημόσια οποιοδήποτε αρχείο.

 

Στην παρούσα ενότητα υποστηρίζεται, επίσης, η ομαδοποίηση των χρηστών βάσει κριτηρίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισής τους, αλλά και καλύτερης επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των χρηστών, όταν αυτοί εντάσσονται σε ομάδες κοινού ενδιαφέροντος.

 

Η παρούσα λειτουργική ενότητα δίνει, επιπλέον, δυνατότητα χρήσης φόρουμ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας ανακοινώσεων, ορατών και προσβάσιμων από όλους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα προσωπικά email των χρηστών για κάθε ανάρτηση. Το φόρουμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν δημόσια μηνύματα με τη μορφή εμφωλευμένων συζητήσεων.

 

Τέλος, η παρούσα λειτουργική ενότητα παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής συζήτησης (chat), με την οποία μπορούν οι χρήστες να συνομιλούν ζωντανά, όσο χρόνο είναι συνδεδεμένοι στο σύστημα, με οποιονδήποτε άλλο χρήστη είναι συνδεδεμένος την ίδια στιγμή.

 

 

Εγγραφείτε τώρα!      Είσοδος

Προσωπική σελίδα
Δικτύωση
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Ενημερωτικά Δελτία
Εγγραφή
Εκπαίδευση
Νέα - Ανακοινώσεις
Είσοδος
 
footerlogos