Menu
A+ A A-

Οι θέσεις των ευρωπαϊκών συνδικάτων, όπως διατυπώθηκαν με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκού Ετους Ενεργού Γήρανσης 2012

Οι θέσεις των ευρωπαϊκών συνδικάτων, όπως διατυπώθηκαν με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκού Ετους Ενεργού Γήρανσης 2012

Διαβάστε περισσότερα...

Γραμμή Υποστήριξης κατά την Πιλοτική Λειτουργία

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης: 21.06.17.94.14 .

Επίσης λειτουργεί HelpDesk τεχνικής υποστήριξης. Αποστείλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση της Διαδικτυακής Πλατφόρμας Δικτύωσης και Εκπαίδευσης

Η πιλοτική λειτουργία της Διαδικτυακής Πλατφόρμας Δικτύωσης και Εκπαίδευσης θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουλίου. Προκειμένου να τη βελτιστοποιήσουμε ώστε να απαντάει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, χρειαζόμαστε τη συμβολή σας!

 Μπορείτε να κατεβάσετε, να συμπληρώσετε και να αποστείλετε μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης της Πύλης που θα βρείτε παρακάτω.

Για οποιοδήποτε άλλο σχόλιο ή παρατήρηση, μη διστάσετε να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
Προσωπική σελίδα
Δικτύωση
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Ενημερωτικά Δελτία
Εγγραφή
Εκπαίδευση
Νέα - Ανακοινώσεις
Είσοδος
 
footerlogos